VizeZaAustraliju.com

Investor Retirement viza

Investor Retirement viza

Investor Retirement visa (podklasa 405) je privremena viza za samofinansirajuće penzionere koji žele da svoje penzionerske godine provedu u Australiji.

Uslovi su da budete stariji od 55 godina i nemate lica koja izdržavate (osim partnera). Morate imati prihode od 65.000 AUD (ili 50.000 AUD ukoliko želite da živite u regionalnoj oblasti) godišnje i ostvarene investicije u Australiji u iznosu od 750.000 AUD (ili 500.000 AUD ukoliko želite da živite u regionalnoj oblasti).

Ova viza omogućava vam da ostanete u Australiji 4 godine i radite 40 sati u 2 nedelje. Takođe, imate mogućnost da sa sobom povedete partnera.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD330. Za ovu vizu možete da aplicirate online ili da pošaljete aplikaciju poštom odgovarajućoj ambasadi Australije.Vreme obrade aplikacije nije dostupno zbog malog broja aplikacija.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik