VizeZaAustraliju.com

Aged Parent (Residence) viza

Aged Parent (Residence) viza

Aged Parent (Residence) viza (podklasa 804) dozvoljava roditelju stalno nastanjenog državljanina Australije, državljaninu sa stalnim boravkom ili državljaninu Novog Zelanda stalan boravak u Australiji.

Period čekanja za ovu vizu može biti i do 30 godina.

Uslovi su da imate dete koje je državljanin Australije, stalni stanovnik ili državljanin Novog Zelanda, da ste dovoljno stari da dobijete australijsku starosnu penziju i da najmanje polovina vaše dece živi u Australiji ili da više dece živi u Australiji nego u bilo kojoj drugoj zemlji.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 6,010 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik