VizeZaAustraliju.com

Skilled Recognised Graduate viza

Skilled Recognised Graduate viza

Skilled Recognised Graduate viza (podklasa 476) omogućava inženjerima koji su skoro diplomirali, na nekoj od priznatih institucija, da steknu do 18 meseci radnog iskustva u struci.

Uslov je da imate ispod 31 godine, da posedujete diplomu inžinjera neke od priznatih institucije i da ste diplomirali u poslednje dve godine i da niste bili primarni nosilac vize podklase 476 ili 485.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 365 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik