VizeZaAustraliju.com

Penzionisanje u Australiji

Penzionisanje u Australiji

Nakon što su radili dugi niz godina, penzionerske godine ljudi često koriste da obilaze svet i vide sve ono što zbog posla nisu stigli u prethodnom periodu. Neki žele i da vide kakav je život u drugim zemljama, pa Australija u ovim slučajevima nudi mogućnost Retirement viza.

Ukoliko ste u penziji i želite da odete u Australiju, možete aplicirati za neku od Retirement viza, ako ispunjavate i druge potrebne uslove.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik