VizeZaAustraliju.com

Povratak rezidenta u Australiju

Povratak rezidenta u Australiju

Prva trajna viza koju dobijete će imati opciju putovanja, tj. dozvoliće vam da putujete iz Australije i nazad u periodu od 5 godina. Kada taj period istekne, povratak u Australiju bi mogao biti problematičan. Zbog toga će biti potrebno da aplicirate za Returning residents vize. One su namenjene onima koji su već trajni rezidenti ili državljani Australije.

Omogućavaju putovanje iz Australije i nazad ukoliko je mogućnost putovanja na trajnoj vizi istekla ili ukoliko državljani iz nekog razloga nisu u mogućnosti da koriste pasoš.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik