VizeZaAustraliju.com

Roditeljska migracija u Australiju

Roditeljska migracija u Australiju

Veliki broj ljudi u Australiji kojima su roditelji ostali u matičnoj zemlji žele da ih dovedu da žive sa njima privremeno ili trajno. Zbog toga Australija nudi vize za roditeljsku migraciju. Ipak, treba imati u vidu da ovo nije brz, ni jeftin proces, pa treba pripremiti ušteđevinu i strpljenje.

Za neke vize roditeljske migracije period obrade traje i do 30 godina, pa se nude alternative, čije su takse za obradu aplikacije više.

Roditeljska migracija odnosi se na roditelje onih koji imaju australijsko državljansto. Pruža im mogućnost trajnog boravka u Australiji.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik