VizeZaAustraliju.com

Skilled Independent viza

Skilled Independent viza

Skilled Independent viza (podklasa 189) se dobija na osnovu bodovanja, i namenjena je radnicima koji nisu sponzorisani od strane poslodavca ili člana porodice, vlade države ili teritorije. Za Skilled Independent vizu morate podneti zahtev (izraz interesovanja), a ukolko je odobrena omogućava vam da živite i radite u Australiji kao stalni stanovnik.

Osnovni uslovi su da imate relevantno zanimanje, odgovarajuću procenu veština za zanimanje, položen test bodovanja sa bar 60 bodova, da ste ne stariji od 45 godina u vreme poziva, dobro poznavanje engleskog jezika i da ste pozvani od strane vlade Australije da se prijavite.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 3670 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik