VizeZaAustraliju.com

Temporary Work (Skilled) viza

Temporary Work (Skilled) viza

Temporary Work (Skilled) visa (Podkalsa 457) je privremena viza koja omogućava kvalifikovanim radnicima da odu u Australiju da rade u svojim zanimanjima u periodu do 4 godine.Potrebno je da imate poslovnu ponudu australijskog poslodavca i da imate zahtevane veštine, obrazovanje i iskustvo potrebne da se taj posao obavlja. Takođe, vaše zanimanje treba da se nalazi na listi deficitarnih zanimanja u Australiji.

*Ova viza zatvorena je za nove aplikacije! 18. aprila 2017. godine doneta je odluka da se ova viza zameni potpuno novom Temporary Skill Shortage (TSS) vizom koja će pomoći preduzećima u rešavanju problema nedostatka veština.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik