VizeZaAustraliju.com

Training viza

Training viza

Training visa (podklasa 407) je privremena viza koja vam omogućava da učestvujete u obuci na radnom mestu kako biste unapredili svoje veštine u trenutnoj profesiji, oblasti studiranja ili polju stručnosti ili da učestvujete u programu obuke za profesionalni razvoj u Australiji.

Potrebno je da budete nominovani kako biste mogli da aplicirate ( osim ako je vaš sponzor neka vladina agencija pri Komonveltu), ili da budete pozvani da aplicirate (ako je vaš sponzor vladina agencija pri Komonveltu), da budete nominovani za tu poziciju i obično ne mlađi od 18 godina.

Ova viza nije za one čija je jedina namera da rade u Australiji. Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD280. Vreme obrade aplikacije za ovu vizu iznosi oko 3 meseca.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik