VizeZaAustraliju.com

Working holiday viza

Working holiday viza

Work holiday viza (podklasa 417) je je namenjena mladima koji žele odmor i rad u Australiji tokom boravka, maksimalno do godinu dana.

Uslov da dobije ovu vizu je da imate izmedju 18 i 31 godinu, da nemate dete koje izdržavate tokom boravka u Australiji i da posedujete pasoš zemlje koja ispunjava uslove.

Za ovu podklasu, aplikaciju možete da podnesete onlajn preko sajta imigracione službe Australije, ukoliko se nalazite na listi država čiji su državljani podobni da apliciraju za ovu vizu.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik